Халфът на Валенсия Жофри Кондогбия нападна клубния президент Анил Мурти

...
Халфът на Валенсия Жофри Кондогбия нападна клубния президент Анил Мурти
Коментари Харесай

Халф на Валенсия нападна президента на клуба

Халфът на Валенсия Жофри Кондогбия атакува клубния президент Анил Мурти с обява в Инстаграм, обвинявайки го, че е излъгал както треньора Хави Грасия, по този начин и самия футболист.

“След като унищожи един упорит план, трябваше да измамиш своя треньор, а след това и мен. Благодаря, Анил Мурти”, написа Кондогбия, който добави и емоджита на овации.

Kondogbia, en su Instagram tras las palabras de hoy de Anil Murthy
— El Larguero (@ellarguero) Повод за гнева на французина са събитията към него през това лято. На него първо му беше дадено, че ще бъде продаден при забавна оферта. След това му оповестиха, че остава в клуба, както и че ще бъде с значима роля в състава, който пък ще бъде заздравен с попълнения, с цел да бъде конкурентоспособен. Това обаче не се случи. В последните дни на трансферния прозорец от клуба интензивно му търсеха покупател из цяла Европа, макар че му бяха споделили, че ще бъде значим състезател за отбора. Това, което в допълнение нажежава обстановката, е ползата на Атлетико Мадрид към полузащитника. Диего Симеоне даже е приказвал с него, само че Мурти бил безапелационен, че няма да изслуша предложения за футболиста, като желае откупната му уговорка да бъде платена. Кондогбия пък съвсем не е упражнявал тази седмица под предтекст, че има мускулни болки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР