Халфът на ЦСКА - София Тобиас Хайнц обяви след днешната

...
Халфът на ЦСКА - София Тобиас Хайнц обяви след днешната
Коментари Харесай

Хайнц: Ние сме отборът, който трябва да побеждава Лудогорец

Халфът на ЦСКА - София Тобиас Хайнц разгласи след днешната победа с 1:0 над Пирин в Благоевград, че всички в отбора знаят какъв брой значим е идният в идващия кръг дуел против Лудогорец. Норвежецът е сигурен, че “орлите ” ще покажат най-хубавото против “червените ”, само че той се оповава на публиката, която ще изпълни “Армията ”.
 ЦСКА - София си върна първото място с връх ЦСКА - София си върна първото място с връх
“Беше наложително да победим, тъй като те имаха положителни резултати против Левски и Лудогорец. Радвам се за успеха. За всеки един футболист е значима успеха, а за нас е значима и поради самочувствието преди мача с Лудогорец.

Видяхте през днешния ден какъв брой доста почитатели пристигнаха да ни поддържат. Представям си какво ще е идната седмица, когато стадионът ще е цялостен.

Винаги можем да кажем, че ще победим Лудгорец. Но това, което мога да обещая е, че ще дадем всичко от себе си. Повярвайте ми, знаем какъв брой е значим този мач и ще се подготвим по най-хубавия метод. Ще използваме нашите най-хубави благоприятни условия да спечелим.

Не постоянно всеки от тимовете е във върхова форма - от време на време играеш добре, от време на време не. Но съм сигурен, че против нас ще покажат най-хубавото, тъй като ние сме тимът, който би трябвало да ги побеждава ”, надъхва се Хайнц.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР