Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю за La Stampa.Спечелихме

...
Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю за La Stampa.Спечелихме
Коментари Харесай

Белтраме: Визията на Белчев за футбола е близка до моята

Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде изявление за La Stampa.

" Спечелихме право да участваме в Лига Европа и нямаме самообладание за първия мач. Всички бяхме щастливи, че успяхме да си осигурим присъединяване в Лига Европа.

Сега към този момент сме подготвени да обърнем страницата.

Дадоха ни пет почивни дни, което ми разреши да се прибера за малко в Кандела. Сега към този момент се приготвяме за идните мачове. Вече изиграхме първата контрола против Пирин. Шампионатът стартира на 7 август и би трябвало да сме подготвени.

Успях да се приспособявам и да печеля бързо доверието на треньора. В съпоставяне с Холандия, тук играя може би по-физически футбол, само че съм благополучен от направения избор. Пандемията прекъсна за малко време шампионата, само че аз съм благополучен, че имам контракт за още една година с ЦСКА и ще се опитам да употребявам оптимално този спомагателен късмет.

В тима има някои нови играчи, смениха треньора. Стамен Белчев ми се коства доста квалифициран. Той харесва тимът да играе бърз футбол, с топката по земята и желае от играчите да показват темперамент и дисциплинираност. Той има визия за футбола, която е доста близка до моята.

Чувствам се добре. Живеем в изключителна обстановка. Малко е тежко, че започваме съвсем незабавно новия сезон, само че съм претрупан и желая да се включа през цялото време. Освен това присъединяване ни в Лига Европа е черешката на тортата ", сподели Белтраме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР