Халфът на ЦСКА - София Жеферсон със сигурност ще е

...
Халфът на ЦСКА - София Жеферсон със сигурност ще е
Коментари Харесай

Жеферсон е твърдо аут за Лудогорец

Халфът на ЦСКА - София Жеферсон сигурно ще е отвън сметките на треньора Саша Илич за неделната борба против Лудогорец. 28-годишният бразилец пострада още през първото полувреме на дербито против Левски. След половин час игра той бе наложително сменен от Марселино Кареасо. До момента отбранителният полузащитник има на сметката си 20 мача, в които вкара 1 гол.

В понеделник футболистите на " алените " имаха почивен ден, а от през вчерашния ден започаха подготовка за срещата с разградчани. Тренировката бе пропусната от Жеферсон, тъй като възобновяване му продължава и той към момента не е подготвен даже за леки натоварвания. Това значи, че няма късмет даже да е в групата за неделя. Той ще стартира пълноценни тренировки при започване на другата седмица.
 ЦСКА - София пусна в продажба билетите за дербито с Лудогорец ЦСКА - София пусна в продажба билетите за дербито с Лудогорец
Пред Саша Илич не стоят други кадрови проблеми. В състава няма и осъдени футболисти за значимото тестване. От през днешния ден играчите ще стартират да отиграват и обособени елементи от тактическия план на треньора, а в идните дни следва да се обясни и стартовия състав за дербито.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР