Халфът на ЦСКА Амос Юга внесе уточнение за изказването си,

...
Халфът на ЦСКА Амос Юга внесе уточнение за изказването си,
Коментари Харесай

Юга: Никога не съм казвал, че Лудогорец е по-голям клуб от ЦСКА!

Халфът на ЦСКА Амос Юга внесе конкретизиране за изявлението си, за което получи упреци от част от " алената " агитка. В изявление за " Диема спорт " той съобщи, че прекосяване в Лудогорец щеше да е крачка напред, само че и че в никакъв случай не би го направил. Сега Юга съобщи, че част от изявлението му не е било оповестено.
 Юга: В ЦСКА има страховит колектив, Ел Маестро има потребност от време
Юга: В ЦСКА има страховит колектив, Ел Маестро има потребност от време

" Чувствам се добре в ЦСКА, моето семейство също "

" Във връзка с вчерашното ми телевизионно изявление бих желал да направя едно конкретизиране. Никога не съм имал поради, че Лудогорец е по-голям или по-добър клуб.

Единственото значение, което имах поради, когато споделих " по-голяма стъпка " е, че Лудогорец е по-богат клуб, което е реалност, и заплатите там са по-високи, което е различен факт.

7 секунди по-късно обаче споделих, че даже и за пари няма да отида там, тъй като ТУК съдебна експертиза ЧУВСТВАМ ЩАСТЛИВ - в ЦСКА. Въпрос ПО-КЪСНО, който НЕ беше включен в изявлението, изяснявам категорично, че за разлика от Лудогорец ЦСКА има историята, традициите и почитателите, за които бих желал да играя и да се боря. Също по този начин моя неточност е, че не настоях изявлението да е на френски ", написа капитанът на ЦСКА в " Instagram ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР