Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволството си от

...
Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Дано вземем трофей

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволството си от представянето на отбора до този миг в шампионата на efbet Лига. Полузащитник е на мнение, че това, че той бележи голове е принос на целия тим и се надява отборът да продължи да се бори за челните места.

Това, че отбелязвам голове е добре свършена работа от целия тим. Да се надяваме, че всички ще стартират да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки.

Надиграваме се с всички. Няма по какъв начин Любослав Пенев да не ни оказва помощ, знаем какво е постигнал във футбола. Лесно се работи с него. Бил е популярен голмайстор, споделя ни къде да заставаме, с цел да вкарваме ", стартира Чочев.

" Доброто ни партньорство с Георги Русев се дължи на това, че играем доста време дружно. Той е в страхотна форма. Ролята ми не е да въвеждам, само че по този начин става за момента. Надявам се да продължим по този начин. В момента съм напълно съсредоточен върху представянето си с екипа на ЦСКА. Ако дойде добра оферта, за какво да не се върна в чужбина ".

" Лудогорец е един от най-хубавите тимове в България, играхме скоро с тях. Взехме точка, можехме да победим. Защо да не ги бием в Разград, когато пристигна мачът.

Нов треньор имаме в националния тим. Дано имаме повече триумфи и да има положителни резултати. Да се надяваме, че ще закара България на огромен конгрес. Играем за всичко ".

" Треньорът ни споделя, че излизаме всеки " мач за победа, няма по какъв начин да не мислим за някакъв трофей. Ако не трофей, то най-малко да се преборим за челните места “, сподели още Чочев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР