Халфът на сподели очакванията си за утрешния двубой срещу в

...
Халфът на сподели очакванията си за утрешния двубой срещу в
Коментари Харесай

Педри: Ще стане добър мач в средата на терена, дано го спечелим

Халфът на показа упованията си за утрешния дуел против в, като изрази вяра, че неговият тим ще успее да го завоюва.

“Това е доста значим мач за нас и му отдаваме огромно значение. Ще се борим за успеха. Не мисля, че ролята на любимец ни тежи. Всеки път, когато играехме в Шампионската лига, бяхме любимци, тъй като сме Барса. Този тим е привикнал постоянно да печели и е длъжен да го прави. Хората би трябвало да са разчувствани, ние сме млад състав. Бих призовал почитателите да дойдат на стадиона, тъй като ще си оставим сърцето на него. Вярно е, че допринасяше с доста и се любувах доста, играейки с него. Той към този момент не е при нас, само че имаме много добър отбор. В момента се разбирам сносно със съотборниците ми. Разбира се, липсва ми най-хубавият състезател, само че такова е ситуацията.

Смятам, че както Роналд Куман, по този начин и Чави Ернандес ми дадоха доста. Куман заложи на мен, което е много значимо. Чави пък значително въприема футбола по същия метод като мен. Той оказва помощ доста и на мен, и на и на. Вярно е, че след травма не знаеш по какъв начин ще се завърнеш. Доволен съм от полученото доверие и се надявам да се отплатя за него допустимо най-скоро.? Двамата имаме доста положителни взаимоотношения както на терена, по този начин и отвън него. Струва ми се добре, той способства с него. Скоро той ще вкара още доста голове. Много съм удовлетворен и много се разбирам с него на терена.

Още от края на предишния сезон си мислех, че би трябвало да влизам в наказателното поле по-често. Чави ми споделя да отивам там, тъй като, в случай че ми попадне някоя топка, да мога да я вкарам. Вкарах два гола за малко време и съм удовлетворен от това. Съветите на Чави доста ни оказват помощ и аз се пробвам да ги последвам. Халфовата линия на е много добра. Познавам и се схваща сносно с него. Ще стане прекрасен мач в средата на терена и нека го спечелим. Треньорът и скаутите ни демонстрират много фотоси на противниковия тим, макар че имаме малко дни, с цел да се подготвим за мача. ни тормози, а играе добре на контраофанзива. Ние обаче сме Барса и би трябвало да се фокусираме върху себе си. Нямах опция да си поговоря с Фабиан, ще го направя на следващия ден. Той е състезател с добър удар, като способства с доста за Наполи, само че нека на следващия ден да няма ден ”, разяснява на пресконфереция преди мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР