Халфът на Славия Владислав Узунов се очертава като първо ново

...
Халфът на Славия Владислав Узунов се очертава като първо ново
Коментари Харесай

Халф от Славия пред трансфер в Локо

Халфът на Славия Владислав Узунов се обрисува като първо ново попълнение на Локомотив Пловдив. Наскоро босът на столичани Венцеслав Стефанов разгласи, че хасковлията напуща „ Овча купел “. Той е декларирал преди шефа на белите, че потегля в посока Пловдив където са му обещани по-добри условия и повече игрово време.
Както е известно, селекцията на Локо за новия сезон ще е основно от български играчи и Узунов е в листата, който е направен от Чавдар Цветков. Бившият състезателен шеф, който в този момент е единствено консултант на Крушарски, е трябвало да направи лист с към 20 индивида.
Както е известно, трима български играчи към този момент си потеглиха – Димитър Везалов и Янко Ангелов, които подписаха с Хебър, и Асен Георгиев. Те няма да са единствените, на които черно-белите няма да разчитат за идващия сезон. На 90% от „ Лаута “ си потегля и атакуващия халф Абделхаким Буна. С изтичащ контракт е и Игор Банович. Полузащитникът към този момент няма позитивен отговор от управлението на Локомотив Пловдив, че остава. Така действително петима от спечелилите Купата на България напущат тима. Според осведомени, те няма да са последните, които ще се разделят с черно-белите. От „ Лаута “ първи си потегли Вилим Посинкович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР