Халфът на Септември (София) Асен Чандъров даде специално интервю за

...
Халфът на Септември (София) Асен Чандъров даде специално интервю за
Коментари Харесай

Чандъров: В близките години би трябвало да съм в мъжкия отбор на България

Халфът на Септември (София) Асен Чандъров даде особено изявление за Sportal.bg . Талантът на столичани съобщи, че се надява в околните години да заиграе за мъжкия тим на България. Един от главните играчи в схемата на Христо Арангелов направи и къс разбор на сезона до този миг.
 Интервю с младата вяра на Септември Асен Чандъров @@@
“Започнахме добре сезона, само че по-късно не се получиха нещата. Феновете мислят, че няма по какъв начин да изпаднем. Ние сме добър тим и даже да се стигне до бараж ще победим”, съобщи халфът на Септември пред Sportal.bg .

" Много неща съм научил от Галчев. Той е футболист с огромен опит, един експерт. Минал съм през всички групи на българския футбол. Това е много потребно. Играл съм с националния тим до 17 години. Играл съм на европейско до 19 години. Искам да стигна до първия тим на България. Смятам, че в околните години би трябвало да съм в мъжкия състав”, добави още той.
 Интервю с младата вяра на Септември Асен Чандъров @@@
“Първа лига е на много положително равнище. Смятам, че ще продължава да се развива. По-трудно е да се играе футбол против отборите, които са по-надолу в класирането”, приключи Чандъров.

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg Първа лига 16 кръг, събота 24 ноември  Септември (София) 12:30  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР