Халфът на се надява да премине в до края на

...
Халфът на се надява да премине в до края на
Коментари Харесай

Али моли Леви да го пусне в ПСЖ

Халфът на се надява да премине в до края на зимния трансферен прозорец, написа " 90Min ". Английският национал не влиза в проектите на, който съвсем не го пуска в игра. Точно това е и повода играчът да желае да смени ситуацията, без значение дали чартърен или с пряк трансфер.

Пари Сен Жермен има интерес към Али, който стана даже още по-сериозен, откакто отпред на отбора застана някогашният ментор на Тотнъм, който познава чудесно качествата на халфа и с наслада би работил още веднъж с него. За момента обаче договорката е пред неуспех, а повода е прекомерно високата цена, сложена от президента на Тотнъм Леви.

Босът на " Шпорите " към момента има вяра, че Али има огромен капацитет, който ще разкрие с времето и не желае да го изпусне прекомерно елементарно и против прекомерно дребна сума. Той е податлив да пусне играча чартърен на " Парс де Пренс ", само че единствено за 6 месеца и без алтернатива за откупуване. От ПСЖ обаче упорстват наемът да е за най-малко 18 месеца.

Все още не е ясно дали ще се стигне до компромисно решение, което да устройва всички страни. Самият Али обаче ще направи всичко допустимо, с цел да убеди Леви да го пусне в ПСЖ.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР