Халфът на Рома Хенрих Мхитарян разказа как е успял толкова

...
Халфът на Рома Хенрих Мхитарян разказа как е успял толкова
Коментари Харесай

Мхитарян: Говоря 6 езика, но забравих португалския

Халфът на Рома Хенрих Мхитарян описа по какъв начин е съумял толкоз бързо да научи италиански език. Арменецът дойде на " Олимпико " предишното лято чартърен от Арсенал и няколко седмици по-късно към този момент даваше изявленията на италиански.

" От клуба ми споделиха, че би трябвало оптимално бързо да науча езика. Обещах, че в края на сезона ще съм кадърен да приказвам свободно с публицистите, само че се оправих по-рано от предстоящото. Самият аз от дълго време имах предпочитание да науча италиански и испански. Иначе знам арменски, съветски, британски, френски и малко немски. Португалския го забравих ", показа пред Матч ТВ Мхитарян, който от дълго време се слави като полиглот.

" Най-необичайното място, на което са ме молили за селфи? Може би у дома. Когато дойдох в Рим, индивидът, който пристигна да ми конфигурира wi-fi, изиска да се снимаме и нямаше по какъв начин да му откажа ", добави халфът.

Мхитарян се показва мощно с екипа на Рома и клубът се надява да го откупи, само че още не може да се разбере с Арсенал за цената. В 13 мача в Серия " А " арменецът вкара 6 гола и направи 3 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР