Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос коментира подновяването на сезона

...
Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос коментира подновяването на сезона
Коментари Харесай

Кроос: Ако германците не успеят, никой друг няма да го стори

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос разяснява подновяването на сезона в Бундеслигата и по какъв начин това се приема в Испания. Германското състезание е първото в Европа, което се връща към мачовете след насилствената пауза поради пандемията от ковид.

" Тук има следното усещане: в случай че германците не съумеят, никой различен няма да сполучи. Впечатляващо е, че точно те са тези, които най-добре се оправиха, що се отнася до статистиката на вируса - инфектираните и умрелите. Ако те не са способни да довършат Бундеслигата, кой ще бъде? Затова съм сигурен, че всички ще следим по какъв начин ще протече това ", съобщи немският национал пред ДПА.

Kroos: " The general feeling is that if Bundesliga can’t finish the season, nobody can " https://t.co/0ziHoQcdJ3 pic.twitter.com/hyxqw4vlfp
— Managing Madrid (@managingmadrid) May 15, 2020
Той приказва и за обстановката с тренировките в Реал и завръщането на мачовете в Ла Лига. " Дълго време тренирахме у дома. Получихме стратегии, с цел да вършим това, което може да се прави вкъщи. Това беше продължителна отмора като тази през лятото. Идва миг, в който още веднъж започваш от нулата. На процедура процедурата е същата като в Германия, само че по-късна: дребни групи, огромни групи и най-после отборни тренировки ", добави Кроос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР