Халфът на РБ Лайпциг Дани Олмо е сред следените отблизо

...
Халфът на РБ Лайпциг Дани Олмо е сред следените отблизо
Коментари Харесай

Барса, Реал и Байерн оглеждат халф на РБ Лайпциг

Халфът на Република България Лайпциг Дани Олмо е измежду следените от близко до огромните футболисти играчи, които може да трансформират клубната си принадлежност през идното лято. Тимове от ранга на Барселона, Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) наблюдават обстановката към играча. 

Каталунците са хвърлили око на своя младеж от много време, само че Фабрицио Романо добавя, че сега те имат други предпочитани позиции и е малко евентуално да насочат оферта за него. От Реал Мадрид и Байерн са в сходно състояние. Баварците ще търсят централен нападател и нов отбранителен халф, откакто Райън Гравенберх, който бе взет преди година, не съумя да се наложи и евентуално ще напусне.

 Въпреки това Олмо, който прави мощен сезон и има на сметката си 5 гола и 9 асистенции, има контракт единствено за още година и евентуално ще може да бъде взет за много ниска сума, с цел да не бъде изтърван от Република България Лайпциг без пари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР