Халфът на националния отбор и ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев

...
Халфът на националния отбор и ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Разговарял съм с Лудогорец, бях пред отказване от футбола

Халфът на националния тим и ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев разкри, че е водил диалози за трансфер в Лудогорец. Той призна, че е бил пред отричане от футбола поради травмите, които го мъчеха в последните години.

" Изиграхме две контроли против положителни съперници, които ще играят на европейското състезание. Има лека горчилка от мача с Русия (б.а. 0:1 след късна дузпа). Можехме да вземем и положителен резултат. Леко сме изтощени, само че се надявам против тим като Франция да изглеждаме добре и да се представим на равнище ", сподели Чочев пред " Спортал ".
 Лудогорец уреди Ивайло Чочев от ФК ЦСКА 1948
Селекцията в Лудогорец продължава в цялостна мощ, " орлите " уредиха роден национал

Ивайло Чочев е несъмнено ново попълнение на първенците

" Усмихнат съм, тъй като единствено допреди няколко месеца не се знаеше дали ще мога да играя изобщо футбол поради интервенциите. Сега всеки мач за мен е като подарък. Благодаря на треньора за доверието. Момчетата в тима са прелестни и положителни футболисти и настроението е хубаво. В един къс интервал направих три интервенции, болките в коляното не отминаваха и ми минаваше мисъл за отричане. Така се стигна до заминаването ми за Барселона със съдействието на БФС. Сега се усещам добре и желая да благодаря доста на доктора, който ме оперира. Искам благодаря и на управлението на ЦСКА 1948, че ме взе в сложен миг. Поеха риск с мен. Надявам се, че съм им се отблагодарил с представянето си на терена през последните три месеца. Направихме положителни резултати, това е тим с млади футболисти и се надявам през идващия сезон да се представим още по-добре ".

" Да, има интерес от Лудогорец, както и запитвания от чужбина. Разговарял съм с Лудогорец. Може би в околните дни ще има повече изясненост за моето бъдеще ", съобщи Чочев.
 Мисия невъзможна за България в Париж
Мисия невъзможна за България в Париж

" Лъвовете " се изправят против Франция в контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР