Халфът на НаполиЕлиф Елмас говори за асистенцията, която осигури за

...
Халфът на НаполиЕлиф Елмас говори за асистенцията, която осигури за
Коментари Харесай

Распадори има да ми дава пари за гола срещу Ювентус, разкри негов съотборник в Наполи

Халфът на НаполиЕлиф Елмас приказва за асистенцията, която обезпечи за победното попадение на Джакомо Распадори при триумфа с 1:0 над Ювентус, разкривайки за какво чака да получи 500 евро от нападателя след въпросния дуел.

“Изчаках Жиелински да ми подаде топката. Когато това стана, видях, че Осимен потегля напред и по тази причина дадох дълъг пас на Джак. Преди всеки мач споделям на Джак: “Тази вечер ще ти дам асистенция, само че по-късно иска ми се отплатиш с 500 евро. Срещу Юве в действителност му асистирах, само че към момента не ми е дал парите. Не чаках посрещането, което почитателите ни устроиха след мача. Идвам от Фенербахче, където последователите са сходни, само че не чаках 10 хиляди души, необикновено е. Това ни прави щастливи. Сега даже не дръзвам да си показва какво ще стане, когато спечелим Скудетото. Много се веселя, че градът е обагрен в синьо и бяло ”, разяснява Елмас пред Radio Kiss Kiss, продължавайки тематиката за подготвяните празненства за бъдещата купа на отбора.

“Разбира се, че в тима си приказваме за това, всички го чакаме. Празненствата ще бъдат невероятни, тъй като не се случват всяка година. Така че знаем какво би трябвало да създадем ние. Нормално е да си приказваме на тази тематика посред ни, защото даже ние самите не можем да повярваме какво вършим. Идваме от страни като Косово, Северна Македония, Словакия, Нигерия и Камерун. Като дете в никакъв случай не съм си мислел, че ще печеля Скудетото, тъй че за нас това ще бъде страст, която ще остане вечно. Никога не знаеш по кое време още веднъж ще спечелиш купата, тъй че ще се насладим на тази оптимално. Не знам аз самият по какъв начин ще ознаменувам Скудетото. Просто очаквам този миг и тогава ще видя. Определено ще раздам два-три шамара на Чъки Лосано и Оливера, които другояче са доста приятни хора ”, добави северномакедонецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР