Халфът на Милан разкри на какво се дължи невероятното му

...
Халфът на Милан разкри на какво се дължи невероятното му
Коментари Харесай

Тонали: Пиоли беше като чук с мен

Халфът на Милан разкри на какво се дължи невероятното му развиване през този сезон. Миналата акция беше разочароваща за младия състезател, само че през тази той е най-постоянният състезател на „ росонерите “. Талантливият футболист също по този начин разяснява любопитната си връзка с Франко Барези, вълнението си по отношение на и идния конфликт с.

„ Липсваше ми този 1%, който ми оказа помощ да остана в тима. Стефано Пиоли беше като чук по отношение на мен на тренировките. Трябва да призная, че първата ми година беше сложна. Въпреки това ние се преструвахме, че тя не е съществувала. Настойчивостта не е единствено моя характерност, тя е нужна във футбола. Без увереност и предпочитание за възмездие ти не можеш да пробиеш. Да, присъединяване в Шампионската лига несъмнено оказа помощ за развиването ми. То покачва темпото на игра и те кара вкарва в интензитет, друг от този в шампионата. Така ти го придобиваш за идващите мачове. Трудната част е да го поддържаш през целия сезон.

Да, знам, че рождената ми дата – 8 май, е същата като тази на Франко Барези. Двамата в никакъв случай не сме си говорили за това, само че хората незабавно го подчертаха и това се загнезди в мозъка ми. Честно казано, това ме ласкае. Вълнението ми да разделям една съблекалня със беше доста огромно. В един миг си му почитател, а на идващия си му съотборник. Това са две изцяло разнообразни неща. Така рискуваш да загубиш централизация, на мен ми лиши един месец, с цел да запазя фокус.

Мачът с ще бъде друг от предходния ни. Загубата от няма да промени метода ни, който се основава на силата и яснотата. Дори и да не желаеме да го признаем, мачовете ни с Ювентус и са от основно значение. Не можем да върнем дуелът със Специя обратно. Боли ни, тъй като това бяха извънредно значими три точки. Този епизод обаче няма да ни промени “, разяснява Тонали пред „ Ла Република “.
 Жиру: Добре, че не отидох в Ювентус Жиру: Добре, че не отидох в Ювентус 21 яну | 12:07  Тотнъм пуска Ндомбеле в ПСЖ и го замества с Кесие или Верету Тотнъм пуска Ндомбеле в ПСЖ и го замества с Кесие или Верету 21 яну | 03:12  Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга 20 яну | 18:22 Още от Футбол свят  Рангник за недоволството на Кристиано: Отборът е по-голям от всеки футболист, без значение кой е той Рангник за недоволството на Кристиано: Отборът е по-голям от всеки футболист, без значение кой е той 21 яну | 16:20 27 0  Вермален стопира с футбола и става помощник-треньор на националния тим Вермален стопира с футбола и става помощник-треньор на националния тим 21 яну | 16:15 93 0  Мино Райола е напуснал болничното заведение Мино Райола е напуснал болничното заведение 21 яну | 16:09 218 1  Нагелсман: Нуждаем се от шанс, изключително в Шампионската лига Нагелсман: Нуждаем се от шанс, изключително в Шампионската лига 21 яну | 15:30 610 2  Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата 21 яну | 15:18 1793 7 Виж всички Водещи Новини  Левски 1:1 Бохемианс, по една греда за двата отбора Левски 1:1 Бохемианс, по една греда за двата отбора 21 яну | 15:03 32268 73  ЦСКА – София 1:1 Стал (Миелец), два червени картона за ЦСКА – София 1:1 Стал (Миелец), два червени картона за "червените " 21 яну | 15:42 12837 21  Лудогорец 1:2 Волфсбергер, брилянтен гол на Ману, анулираха попадение на Лудогорец 1:2 Волфсбергер, брилянтен гол на Ману, анулираха попадение на "орлите " 21 яну | 15:52 5331 8  Светльо Вуцов желае на Светльо Вуцов желае на "Олд Трафорд ", зарязал е видеоигрите и разяснява клипа "ръц-ръц " 21 яну | 11:10 13809 56  Нова порция неразбории - Бербатов и Михайлов побъркаха клубовете Нова порция неразбории - Бербатов и Михайлов побъркаха клубовете 21 яну | 09:50 15779 38 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР