Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба вече не мисли за

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба вече не мисли за
Коментари Харесай

Погба вече не мисли за трансфер

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба към този момент не мисли за трансфер и е подготвен да остане на " Олд Трафорд ", твъди United.no. 27-годишният французин бе в отлична форма преди да се контузи и се усеща все по-добре в схемата на Оле Гунар Солскяер. Затова той към този момент е податлив да не упорства да бъде продаден.

Погба бе спряган за трансфер още от юни 2019 година насам. Халфът не се усещаше благополучен в Манчестър Юнайтед и бе пращан ту в Реал Мадрид, ту в Ювентус. В последна сметка обаче той остана на " Олд Трафорд " и това сякаш това се окаа вярното решение, защото последователно още веднъж откри правилния темп в играта си и стартира да се трансформира във значим състезател за " Червените дяволи ".

Последните информации даже настояват, че французинът е подготвен да подпише нов контракт с Манчестър Юнайтед. Настоящият му договор е до 2022 година, само че той е подготвен в околните месеци да седне на масата за договаряния с шефовете на клуба, с цел да обсъдят опцията за удължаването му.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР