Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че за него

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че за него
Коментари Харесай

Пол Погба призна, че мечтае някой ден да играе в Реал Мадрид

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че за него е фантазия някой ден да заиграе за Реал Мадрид. Наставникът на " белите " Зинедин Зидан от много време демонстрира интерес към своя съотечественик, само че редица условия попречиха този трансфер досега. Договорът на Погба с Манчестър Юнайтед изтича след година, само че клубът от " Олд Трафорд " може едностранно да го удължи с спомагателни 12 месеца.

" Зидан? Много неща бяха казани по тази тематика. Какво да прибавя? Със сигурност всеки футболист би желал да играе за Реал. Със сигурност би било фантазия. За мен е фантазия и за какво да не се осъществя един ден. Както съм казвал и преди обаче, аз съм в Юнайтед и обичам своя клуб. Ще давам всичко от себе си, с цел да се развличам тук и да оказа помощ на клуба да се върне там, където заслужава да бъде ", съобщи Погба.

Погба даде забавен коментар и по тематиката за възможното възобновяване на контракта си с Юнайтед.

" Говорят много за това, само че аз - не. Предпочитам да се концентрирам върху играта. Не съм приказвал с Ед Уудуърд. Не сме разговаряли за възобновяване на договора. Предполагам, че ще пристигна миг, в който от клуба ще дойдат и ще приказват с мен. Може би ще ми предложат нещо, а може би не. Сега обаче мисля главно за себе си и за това да се любувам още веднъж на футбола. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР