Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини се забърка в два

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини се забърка в два
Коментари Харесай

Звезда на Юнайтед в два сексскандала

Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини се забърка в два сексскандала единствено в границите на два дни. " Мирър " разкри какви неща прави белгиецът отвън терена. " Фенка съм на Ман Юнайтед. Бях в компанията на други почитатели, когато един футболист стартира да ми праща известия с предложение за секс. В мача, който гледах, той не игра - бе контузен. Запознах се в Фелайни малко по-рано през май. Всичко стартира от фотография на тима, която разгласих в Инстаграм. Първоначално не имах вяра, че е той, само че стартира да праща фотоси от колата си, от вкъщи си и под дърво и камък. Искаше да потвърди, че е той. Мина малко време и внезапно фотосите, които пращаше станаха прекомерно интимни. Пращаме ми снимки на избрана част от анатомията си и искаше да му изпращам мои фотоси. Казваше, че доста ме желае. Канеше ме в къщата си. Нямаше по какъв начин да се срещна с него, откакто сме си пращали единствено 4-5 дни известия. Другите девойки може да са такива, само че не и аз. През лятото той обиколи половината свят, в това число Испания, Мароко, Япония. Имам фотоси на неговия сексуален орган, изпратен от всички страни ", споделя дамата.

Малко по-рано друго момиче разкри, че е имала полови връзки с Фелаини, само че той я излъгал и бързо я отпратил. Еглантин Агилар споделя по какъв начин напуснала Лос Анджелис и отпътувала за Европа поради белгиеца.

" Имах прекрасен живот в Лос Анджелис. Но го зарязах и потеглих за Европа, тъй като доста харесах Фелаини,а той искаше " нещо особено ". Преместих се и единствено след няколко дни той стартира да ме пренебрегва. Не се виждахме доста, само че ми пращаше фотоси на органа си. Казах му, че не съм пристигнала единствено, с цел да вършим секс, а тези фотоси, които праща унижават и двама ни. Маруан крещеше, че съм обичала огромни пен*си, а неговия бил подобен. И всичко било в реда на нещата. Но той не искаше сериозна връзка ", разгласи тя.

" Стандарт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР