Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш по всяка вероятност ще

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш по всяка вероятност ще
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш пропуска мача с Тотнъм?

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш по всяка възможност ще пропусна визитата на своя тим на Тотнъм. Двубоят е в четвъртък, а португалецът е с травма след полуфинала за ФА Къп против Брайтън, когато бе сменен в продълженията и напусна терена накуцвайки. От клуба не са популяризирали досега никаква публична информация за контузията на Бруно, само че неговата брачна половинка тормози почитателите на „ алените дяволи “ със фотография в обществените мрежи, на която се вижда, че Фернандеш е с обездвижващ ботуш на десния гален, а на дивана до него има патерици.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг на следващия ден ще даде конференция преди дуела с Тотнъм, на която ще даде повече детайлности за положението на халфа.

Срещата е значима във връзка с борбата за топ 4. В момента двата тима заемат надлежно трето и четвърто място във краткотрайното класиране, като „ алените дяволи “ имат шест точки преднина и два мача по-малко от „ шпорите “. Това значи, че Тотнъм наложително би трябвало да завоюва, в случай че желае да остане в борбата за последното място, даващо право на присъединяване в Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР