Халфът на Манчестър Стити - Кевин де Бройне говори преди

...
Халфът на Манчестър Стити - Кевин де Бройне говори преди
Коментари Харесай

Кевин де Бройне: Шансовете да подценим РБ Лайпциг са минимални

Халфът на Манчестър Стити - Кевин де Бройне приказва преди реванша против Република България Лайпциг в Шампионската лига. Първата среща от 1/8-финалите приключи при резултат 1:1.

- Ще бъде тежък мач, мъчно е да играем против Лайпциг. Играхме с тях предходната година, бяха положителни. Ще бъде натоварен и тежък мач. Ако желаете да спечелите Шампионската лига, би трябвало да сте най-хубавият тим в Европа. Бяхме на четвъртфиналите и полуфиналите, само че не си свършихме работата. Ще се опитаме, както всяка година.

Рискът от подценяване не е огромен. Три пъти сме играли с тях и знаем какъв тим са. Енергия, качество, активност. ДНК-то на Лайпциг е нападателната игра в средата на терена.

Играх против тях с Волфсбург, беше сходно. Качеството постоянно е на равнище. Те минаха от втора дивизия към топ 4 в Бундеслигата и Шампионска лига. Без качество не става. Много добре знам какъв брой са рискови. Надявам се да успеем да преодолеем това на следващия ден.

Имах шанса да играя с разнообразни играчи в Сити. Как мога да сравня сезон със 100 точки със спечелването на четири вътрешни шампионата? Безсмислено е. Щастлив съм, късметлия съм, че реализирах всичко това. Надяваме се, че можем да създадем същото с този тим.

Ако спечелим единствено Шампионската лига и нищо друго, евентуално можем да се считаме за най-хубавите в Европа, не знам. Какви са критериите, с цел да бъдеш най-хубавият тим в лигата? Всеки има лично мнение, а ние желаеме да сме най-хубавите всеки сезон. Всичко беше ужасно в продължение на осем години ", сподели Де Бройне.
 Манчестър Сити набеляза ас на Челси за заместител на Кансело
Манчестър Сити набеляза ас на Челси за заместител на Кансело

Сегашното съглашение на Чилуел с отбора е разчетено до лятото на 2025 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР