Халфът на Манчестър Сити Родри смята, че играе най-добрия си

...
Халфът на Манчестър Сити Родри смята, че играе най-добрия си
Коментари Харесай

Родри: Чувствам се в най-добрата си форма

Халфът на Манчестър Сити Родри счита, че играе най-хубавия си футбол, до момента в който тимът се пробва да реализира исторически требъл този сезон. Шампионът на Висшата лига ще се изправи против Интер на финала на Шампионската лига в събота. 26-годишният испански полузащитник и неговите съотборници могат да завоюват третия си трофей против Интер в Истанбул, където Сити може да бъде изравни достижението на Манчестър Юнайтед през сезон 1998/1999, постигайки требъл в една акция.

Родри се причисли към Сити през 2019 година от Атлетико Мадрид в договорка на стойност към 50 милиона лири и завоюва три трофеи във Висшата лига. 

" Чувствам се в най-хубавия си миг – физически и душевен, както и по метода, по който разбирам играта. Опитвах се да пораствам и да се изучавам. Това е четвъртата ми година и имаше доста уроци. Чувствам се по-зрял, само че би трябвало и да побеждаваш. Не става въпрос единствено да играеш добре, а да си част от печеливш тим ", съобщи Родри след успеха над Манчестър Юнайтед с 2:1 на финала за ФА Къп на " Уембли ".

Испанецът сподели още, че Сити " се е опитал да научи доста от предишното ", откакто се приближи до трофея в Шампионската лига през последните сезони. Тимът игра край в шампионата през 2021-ва, където претърпя проваляне с 0:1 от Челси в Порто. Но в този момент тимът е любимец да победи Интер, откакто завоюва петата си купа във Висшата лига за шест сезона предишния месец. 

" Пеп сподели, че няма по какъв начин да бъдеш " огромен, огромен ", в случай че не спечелиш Шампионската лига. Това е изпитът, който би трябвало да издържим още веднъж. Предстои още един край и ние сме подготвени. Дано всички момчета да бъдат себе си, да бъдат уверени, да дадат най-хубавото от себе си и да се борят на финала ", добави Родри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР