Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган не постави Кристиано Роналдо

...
Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган не постави Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Гюндоган не постави Роналдо в топ 3 на най-добрите

Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган не сложи Кристиано Роналдо в персоналната си ранглиста за най-хубавите трима футболисти сега. Германецът постави Лионел Меси на върха, а след него подреди съотборникът си Кевин де Бройне и Килиан Мбапе.

Миналия сезон Меси завоюва " Златната топка " за шести път, откакто приключи пред Върджил ван Дайк и Роналдо. Капитанът на Барселона и Кристиано си оспорват върха през последното десетилетие и не демонстрират признаци на закъснение. Португалецът има 21 гола в 22 мача в Серия А този сезон.

Гюндоган даде своята тройка, до момента в който отговаряше на въпроси на почитатели в обществените мрежи. 29-годишният състезател бе запитан и за бъдещето на Льорой Сане в Ман Сити. " Бих се радвал да останем съотборници още дълги години. Ще забележим какво ще се случи ", отговори той.

1.) Messi
2.) @DeBruyneKev
3.) @KMbappe https://t.co/HBOlcUKvZm
— Ilkay Gündogan (@IlkayGuendogan) March 16, 2020
Германецът приказва и за обстановката със прекъсването на футбола и рецесията с ковид: " Стоя си у дома, само че за мен това не е тъкмо отмора. Надявам се всички вие също да сте добре. Това са сложни времена за всички. Искам да кажа " благодаря " на всички в опазването на здравето: лекари, сестри, работещите в лечебните заведения. Позитивното отношение ще ни поддържа мощни. Ще преодолеем това! "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР