Халфът на Манчестър Сити и английския национален отбор Джак Грийлиш

...
Халфът на Манчестър Сити и английския национален отбор Джак Грийлиш
Коментари Харесай

Грийлиш проговори: Съсипан съм

Халфът на Манчестър Сити и британския народен тим Джак Грийлиш проговори след обира в дома му по време на Коледа. Шампионът на Англия наруши мълчанието и разказа страстите след закононарушението за 1 млн. паунда, в което бе пострадал.

„ Нямам думи, с цел да обясня какъв брой съм унищожен от обира, който се случи в къщата ми преди няколко дни “, стартира Грийлиш известие в Instagram, обява, в която той изрази по какъв начин се усеща след нападението.

„ Моето семейство е най-важното нещо за мен и нищо не е по-важно от обезпечаването на тяхната сигурност. Това беше травматично прекарване за всички, само че съм доста признателен, че никой не беше засегнат. Имах доста невероятни прекарвания и достижения през последните 12 месеца, само че почтено казано, най-хубавата година от живота ми във футбола не е нещо, което мога да чествам ".

„ Хората, които правят тези ужасни закононарушения, нямат визия за вредите, които предизвикват на живота на хората. Надявам се да бъдат открити и изправени пред правораздаването, с цел да не се наложи никое друго семейство да премине през същото като нас “, пожела той.

Накрая Грийлиш изрази своята признателност към своите почитатели - „ Оценявам известията от всички и поддръжката от моите другари, съотборници и клуба. По-положително, бих желал да благодаря на всички за тяхната поддръжка през последната година, искам на вас и вашите фамилии щастлива 2024 година “.
      View this post on Instagram

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР