Халфът на Лудогорец Марселиньо изрази положителната си настройка относно назначението

...
Халфът на Лудогорец Марселиньо изрази положителната си настройка относно назначението
Коментари Харесай

Марселиньо: Пауло Аутуори е велик треньор, огромно име в Бразилия

Халфът на Лудогорец Марселиньо изрази позитивната си конфигурация по отношение на назначението на Пауло Аутуори, който ще се подвизава като основен управител в клуба. В момента той е и старши треньор, защото Димитър Димитров напусна своя пост.

" Аутуори е популярен треньор, голямо име в Бразилия. Очакванията към него към този момент са големи. Вече имаме контакт и на терена, само че е доста рано да се приказва за това какви са тактическите му условия. Целият тим, освен ние, бразилците - 9 индивида сме в състава, само че също и румънците, както и българите, чакаме да научим доста неща от взаимната ни работа. Чака ни положително бъдеще.

 Лудогорец и Левски получават по 304 евро на час от ФИФА за Яцек Горалски и Холмар Ейолфсон
Лудогорец и Левски получават по 304 евро на час от ФИФА

Все още не е ясна цялата сума, която ще приберат клубовете

След като купата към този момент е реалност, в този момент сме фокусирани върху евротурнирите - групите на Шампионската лига или Лига Европа. Естествено, избираме да успеем да се класираме в тези от Шампионската лига, само че и в другите не е по никакъв начин зле. Сега сме съсредоточени върху подготовката.

Не знам тъкмо за какво се стигна до тази рокада. Може би, тъй като сме доста бразилски футболисти в тима, това може да е повода. Бразилците тук сме се сработили. Професионалисти сме и помогнахме за достиженията на клуба. Може би по тази причина президентът залага на бразилски треньор отпред на Лудогорец - с цел да може тимът да израсне още повече!

 Клаудиу Кешеру: Мечтая за 10 трофеи с Лудогорец
Кешеру: Мечтая за 10 трофеи с Лудогорец

" В Разград футболната просвета не е толкоз добре развита "

Бразилия постоянно е любимец на Световното. Имаме обаче и Испания, която постоянно може да направи нещо, и това не е изненада. Германия има мощен тим, международен първенец е. Мисля, че тимът, който може да изненада даже себе си, е Белгия - селекцията им е невероятна.

Изкарах 10 дни в Сао Пауло, а по-късно още 15 в Манакапуру. Беше прелестно, любувах се на почивката със фамилията си. Липсваше ми доста локалната храна (смее се). Затова ядох от всичко - риба, локални деликатеси. От всичко, какво то имаше, по доста. Все отново идната ми почивка ще бъде на Коледа. До тогава задачата е една - да осъществим задачите си. С Божията помощ ще влезем в групите на Шампионската лига ", сподели плеймейкърът пред бразилския уебсайт " Aсгitiса.соm ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР