Халфът на Ливърпул Наби Кейта е уредил частен самолет да

...
Халфът на Ливърпул Наби Кейта е уредил частен самолет да
Коментари Харесай

Халф на Ливърпул спасява гвинееца от Ботев Пд

Халфът на Ливърпул Наби Кейта е уредил частен аероплан да откара него и други 12 от играещите в чужбина национали на Гвинея, откакто през вчерашния ден в страната беше осъществен държавен прелом, оповестява гвинейски публицист от уеб страницата Foot 224. Сред опитващите се да избягат е и бранителят на Ботев (Пловдив) Па Конате.

" Поддържаме връзка с Наби и имаме комунакация с управлението на неговата национална федерация. Радваме се, че той е в сигурност и в положителни ръце. Ситуацията е променлива и ние ще продължим да имаме разговор с управляващите и работим по разновидностите за безвредното връщане на Наби в Ливърпул ", обявиха от Ливърпул.

Превратът се случи в навечерието на международната подготовка против Мароко. Двубоят обаче беше отсрочен, а мароканските национали се прибраха безпроблемно в родината си през миналата нощ.

Въоръжена формация, водена от началника на специфичните елементи полковник Мамади Думбуя, взе за пленник президента на Гвинея, анулира конституцията и забрани влизането и излизането от страната за седмица. Думбуя разгласи, че се възнамерява основаването на краткотрайно държавно управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР