Халфът на Ливърпул Фабиньо вярва, че мърсисайдци са способни на

...
Халфът на Ливърпул Фабиньо вярва, че мърсисайдци са способни на
Коментари Харесай

Фабиньо: Имаме опит, помним мачовете с Барселона

Халфът на Ливърпул Фабиньо има вяра, че мърсисайдци са способни на подобен поврат в реванша с Реал Мадрид, какъвто през 2019 година направиха против Барселона. Тогава " алените " изоставаха с три гола след мача на " Камп Ноу ", само че съумяха да завоюват с 4:0 на " Анфийлд " и след това подвигнаха трофея. Сега Ливърпул изостава с три гола от Реал Мадрид след загуба с 2:5 в първия мач, само че този път реваншът е на " Сантиаго Бернабеу ".

" Трябва да бъдем невъзмутими. Ще създадем всичко допустимо, с цел да се насладим на мача и да стигнем до продължения или даже да вкараме повече, с цел да победим Реал Мадрид. Ситуацията в действителност е сложна за нас. Трябва да играем мъдро, с цел да се опитаме да спечелим мача. Имаме потребност от най-малко три гола.

Реал е свиреп тим. Ако им дадеш опция, те я употребяват и вкарват гол. Видяхме го в предходния мач. Ние няма какво да губим. Всички чакат Реал още веднъж да победи и да продължи напред. Ние обаче имаме отговорност към фланелката на Ливърпул. Играчите имат опит в сходни обстановки. През 2019 година успяхме да променим нещата против Барселона. Знаем, че е допустимо.

Вини е в извънреден стадий от кариерата си. Той е един от главните играчи на Реал Мадрид. В първия мач сподели на какво равнище е, изключително при първия гол, който означи. Ще бъде огромно предизвикателство да го спрем ", съобщи Фабиньо. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР