Халфът на Левски Васил Панайотов коментира пред Канал 3 победата

...
Халфът на Левски Васил Панайотов коментира пред Канал 3 победата
Коментари Харесай

Панайотов: Трябва да вземем Купата на България

Халфът на Левски Васил Панайотов разяснява пред Канал 3 успеха над ЦСКА-София в първия полуфинал от шампионата за Купата на България, както и идния мач с Лудогорец от Първа лига.

" След загубата от Ботев (1:2) бе доста тежко ситуацията и всеки един го осъзна. Сега имаме мотиви за усмивки и да бъдем малко по-спокойни. Това ще ни даде самочувствие да довършим работата против ЦСКА за Купата до дъно.

 Полуфинал №1 за Купата на България: ЦСКА-София - Левски @@@

Не би трябвало да се залъгваме, че тя е свършила - следва и реванш. В края усещахме съмнение в съперника и искахме да вкараме и трети гол. Сега идват значими мачове за шампионата. Целта ни е да спечелим Купата на България, само че са ни нужни и положителни игри в шампионата, с цел да влезем със самочувствие и в реванша. След успеха над ЦСКА би трябвало да яхнем метлата и да спечелим против Лудогорец с добра игра.

Ботев и Славия направиха добър първи полуфинал. Като по-опасен съперник мога да дефинира пловдивчани, въпреки всичко те са притежател на трофея. Но дано първо да стигнем до финала. Играем ли в него, сме длъжни да го спечелим. Тези 9 години без трофей за Левски натежават.

Искаме в шампионата да финишираме трети. Берое е рисков противник. Играе добър футбол, всеки го вижда ", съобщи Панайотов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР