Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов

...
Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов
Коментари Харесай

Левски предлага нов договор на втория си капитан

Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов контракт от клуба. Полузащитникът е главен състезател в схемата на Славиша Стоянович, като с непрекъснатото си показване си заслужи да бъде втори капитан на отбора. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно Райнов изведе " сините " в първия пролетен кръг против Монтана на " Герена ".

Райнов реши да напусне отбора след старта на лятната подготовка. Той реши, че е по-добре да потърси шанса си в чужбина, вместо да подпише нов договор в Левски при занижени финансови условия. След като Мартин не получи положително предложение да заиграе зад граница, той се завърна на " Герена " през октомври предходната година и парафира до края на сезона. Оттогава е закрепостен титуляр, като е взел присъединяване и в деветте турнирни дуела. В тях отбелязал и един гол - при провалянето с 1:2 от Черно море на " Георги Аспарухов ".

Връщането на Райнов в Левски съответства с интервала, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки контузии. Първият изигра единствено две турнирни срещи, преди да се контузи а вторият четири дуела, в които вкара също толкоз голове. Собственикът на Левски Наско Сираков към този момент разгласи, че е предложил договори на близнаците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР