Халфът на Левски Георги Миланов гостува на подкаста Фен Сектор“

...
Халфът на Левски Георги Миланов гостува на подкаста Фен Сектор“
Коментари Харесай

Миланов: С такъв треньор и публика е нормално резултатите да са добри

Халфът на Левски Георги Миланов гостува на подкаста „ Фен Сектор “ в Youtube. Той приказва за мачовете си в Шампионската лига с екипа на ЦСКА Москва. 30-годишният футболист уточни кои треньори са му помогнали в кариерата и показа за работата си със Станимир Стоилов.

„ Христо Стоичков е мой кумир. Беше ми треньор и един от най-големите футболисти на България за всички времена. Научил съм доста от него, както и от Любо Пенев. Помогнали са ми доста. Първият човек, който ме взе в Литекс е актуалният ми треньор в Левски – Станимир Стоилов. Изключително съм му признателен. Той също ми оказа помощ доста във футбола. Имахме тогава шанс с моите съотборници да работим с един от най-хубавите български треньори. Помогна ми да се изградя като човек и темперамент и да реализира по-късно тези триумфи в чужбина “, добави още той.

„ От всеки един треньор съм научил по нещо. Стилът на Станимир Стоилов ми подхожда ужасно доста. В момента съм щастлив и горделив, че работим дружно. Когато има добра сплав сред млади и опитни, и българи и чужденци, с подобен треньор и аудитория е обикновено резултатите да са положителни “, сподели халфът.

„ Не мога да обещая, че Левски ще стане първенец. Ще създадем всичко допустимо да побеждаваме и радваме почитателите. Млад тим сме и ще има неуверени игри. Хубавото е, че всички дават маскимума от себе си. Вече до каква степен ще стигнем, времето ще покаже “, съобщи Миланов.

„ Като всяко дете и аз имах своите фантазии. Моята беше да играя в Шампионската лига. Направих го рано в моята кариера, за което съм доста признателен. Дебютът ми беше на „ Алианц Арена “ против Байерн Мюнхен. Играх в тим (б.а. ЦСКА Москва), който бе доста мощен и всяка година беше в Шампионската лига. Бях пет години подред в груповата фаза и може би това е най-хубавото нещо, което съм постигнал през кариерата си досега. Успях с темперамент и огромен професионализъм да се преборя в ЦСКА Москва. Конкуренцията беше извънредно тежка. Горд съм, че съумях да се потвърдя в един от най-големите клубове в Русия и да реализира толкоз доста. Мач от Шампионската лига не може да го сравниш с нищо. Пожелавам на всички млади футболисти да чуят химна на конкуренцията “, съобщи Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР