Халфът на Левски Филип Кръстев говори пред Тема спорт за

...
Халфът на Левски Филип Кръстев говори пред Тема спорт за
Коментари Харесай

Кръстев: Две победи срещу Лудогорец ще ни бъдат от голяма полза

Халфът на Левски Филип Кръстев приказва пред " Тема спорт " за идните борби с Лудогорец от efbet Лига и Купата на България. 

" Подготвяме се да спечелим и двата мача в Разград. Знаем, че ще бъде от огромно значение да реализираме триумф в тях. Ще излезем за две победи, въпреки и Лудогорец да е доста мощен тим. Знаем какво можем и би трябвало да излезем от тази черна серия в която попаднахме. Това ще се случи единствено с победи и положителни игри против сложни противници като Лудогорец. Перфектният миг да покажем какво можем. Ще подходим, както в предходните мачове с тях. 

И двата мача са еднообразно значими, тъй като в шампионата изостанахме доста от първите позиции и това е недопустимо за Левски. Да, мачът за Купата може би е малко по-специален, тъй като сме актуалните носители на трофея, желаеме да го защитим и да побеждаваме с него и през този сезон.

Определено има натрупало се напрежение във всички - треньорите и футболистите. Сами влязохме в тази обстановка и дружно като тим би трябвало да излезем от нея. Във футбола постоянно най-хубавото нещо е, че имаш опция да поправиш грешките си. Мисля, че две победи против Лудогорец ще ни бъдат от огромна изгода и ще вдигнат тонуса и упоритостите на тима ", стартира халфът.

" Моята фантазия постоянно е била да играя в чужбина. Това, че първия път не се получи, не ме е предиздвикало да сведа глава и да се откажа от моите цели. Сега съм съсредоточен върху Левски. Разбира се, че огромната ми фантазия и работата, която поставям, е да може един ден да отида в чужбина и да се наложа и играя в огромен тим ", съобщи още Кръстев. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР