Халфът на Левски Асен Чандъров пропусна вчерашната тренировка и почти

...
Халфът на Левски Асен Чандъров пропусна вчерашната тренировка и почти
Коментари Харесай

Полузащитник на Левски със сигурност пропуска двубоя с Пирин

Халфът на Левски Асен Чандъров пропусна вчерашната подготовка и съвсем несъмнено няма да вземе присъединяване в дуела с Пирин. 25-годишният състезател е малтретиран от травма, която приключи по-рано подготовката му в Турция, и от прибирането в България той не е водил естествен подготвителен развой. Той ще бъде и единственият, който по всяка възможност ще пропусне срещата с орлетата.

Билетите, които управлението на Пирин Благоевград даде за почитателите на Левски за мача от 21-ия кръг на Първа лига в събота от 17:00 часа, бяха изкупени през вчерашния ден в ранния следобяд.
 Левски с оферта за крило на ФК ЦСКА 1948
Левски с оферта за крило на ФК ЦСКА 1948

" Сините " търсят заместител на Уелтън

Бройката на входните талони за бранш " Гости " бе 850 и към този момент няма наличност от тях в формалния магазин на клуба на стадион " Георги Аспарухов ". Днес се чака мнението на Пирин и полицията в Благоевград дали да бъде отпуснато в допълнение количество билети за последователите на Левски.

Вчера сините честитиха 25-ия рожден ден на Андриан Краев. Халфът отхвърли да подпише нов контракт с клуба и бе пратен да тренира с втория тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР