Халфът на Левски - Асен Чандъров, изрази надежда, че добрата

...
Халфът на Левски - Асен Чандъров, изрази надежда, че добрата
Коментари Харесай

Асен Чандъров: Не слушам критиките, целта на Левски е участие в евротурнирите

Халфът на Левски - Асен Чандъров, изрази вяра, че положителната серия на " сините " в шампионата ще продължи. Бившият юношески национал на страната изрази задоволството си от взаимната работа със Станимир Стоилов. Ето какво още сподели той пред сътрудниците от " Блиц ":

" Вече печелим мачове и настроението е по-добро. Надяваме се това да продължава. Зад нас са най-хубавите почитатели в страната, което ни радва и ни дава спомагателни сили. Въпреки поредицата от мачове без победа ние не бяхме унили и обезверени. Добър колектив сме, постоянно желаеме да побеждаваме. Станимир Стоилов ни даваше успокоение. Иска да се пресира, да има експанзия, динамичност.

Разбирам се с бразилците в Левски. Говоря испански, а те португалски, намираме език по средата. Доста пъти съм им бил преводач. Харесва им в България. Има какво да се учи от тях, по-опитни са от мен. На подготовка Уелтън едно в едно е доста мощен. Роналдо има експедитивност, техника. Цунами е нападателен и постоянен в отбрана. И от Рикардиньо доста неща могат да се научат, макар че е по-малък от мен, на 21 година е. Вече научават нашия език, даже съм сюрпризиран от Цунами, с който към този момент си приказваме на български. Всичките бразилци в Левски схващат какво им приказваме на нашия език.

Разбрах за интереса, до момента в който бях на отмора със фамилията ми и споделих " да ". Станимир Стоилов ми се обади, благодарих му. Чак сюрпризиран... Знаех, че иска ми се обади, бях квалифициран. Благодаря му за шанса и желая да покажа добра игра. Амбициран човек съм. След извоюваната Купа на България предишния сезон, аз също чаках добър старт, само че заради някакви аргументи, не мога да си ги обясня, сме в това състояние. Целта ни е присъединяване в евротурнирите.

Не чувам рецензиите. Зная си уменията и няма по какъв начин да разреша на някой чужд да ме подлага на критика и да въздейства на душeвността ми. Давам всичко от себе си за Левски. Всеки от нас го прави, никой не се пести. Това е Левски въпреки всичко ".
 Бивш треньор на Левски си откри работа
Бивш треньор на Левски си откри работа

Делио Роси ще води третодивизионния Фоджа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР