Халфът на Левски Андриан Краев се размина с контузия след

...
Халфът на Левски Андриан Краев се размина с контузия след
Коментари Харесай

Анди Краев се размина с контузия

Халфът на Левски Андриан Краев се размина с травма след успеха с 2:0 над Хебър в Пазарджик в последния кръг на Първа лига. 24-годишният полузащитник бе съществено наритан по време на дуела и на няколко пъти остана да лежи на терена след прикосновение със съперников състезател, написа " Тема спорт ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Краев е бил прегледан от лекарите и медицинският щаб е успокоил Станимир Стоилов след срещата, че няма нищо съществено в положението на футболиста. Не е изключено халфът да получи спомагателна отмора, само че се чака да започва подготовка през днешния ден наедно със съотборниците си за семейството на Ботев Враца. Двубоят с врачани е в събота, 11 март, от 17:30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Добрата вест за треньора на сините е, че в отбора няма да има осъдени играчи след триумфа над Хебър. Единствено Цунами получи жълт картон против пазарджиклии, само че той не е заплашен от глоба. За дуела с Ботев Враца след изтърпяна такава се завръща опитният Ивелин Попов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР