Халфът на Левски - Андриан Краев разкри повече подробности за

...
Халфът на Левски - Андриан Краев разкри повече подробности за
Коментари Харесай

Анди Краев: Не исках да се знае за контузията ми, дано спечелим Купата

Халфът на Левски - Андриан Краев разкри повече детайлности за претърпяната интервенция в Германия. Младата вяра на " сините " приказва за болките, които е бил заставен да изтърпява по време на всеки мач, а също по този начин даде изясненост дали брат му Божидар още веднъж ще облече екипа на столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport:
 Кокала: Феновете на Левски би трябвало да дадат пари, другояче по какъв начин ще станат нещата?
Кокала: Феновете на Левски би трябвало да дадат пари, другояче по какъв начин ще станат нещата?

" Левски ще победи в Стара Загора "

" Да, всичко мина наред. Вчера ме оперираха. Днес ми смъкнаха дренажите. Ставам, вървя. Ако всичко е наред, на следващия ден би трябвало да ме изпишат и да се прибирам към България. Това е най-важното.

Стигна се дотук да ме оперират в Германия. Една година ме мъчеше тази контузия. Минах през какви ли не доктори. Имаше дребни интервали, в които не ме болеше, само че не отшумяваше болката. На обезболяващи играем последните 5-6 месеца, само че най-накрая трябваше да се оперирам. Доколкото разбрах ми е възпалена пубисната кост. Станислав Костов е имал сходна контузия. Описват го като футболна болест.

Измъчих се и усещам, че психически ми е влезнал този проблем в главата, че няма да ми мине. Надявам се, че всичко ще е наред. Не го поисквам на никого. Строго характерно е. На един му минава с времето, различен с интервенция, трети с извършения. Много, доста неприятна контузия.

Искахме да го създадем с треньорския щаб. Казват, че към месец ще трае възобновяване. Преценихме по този начин, с цел да съм подготвен за началото на подготовката. Заради тази контузия изпуснах две подготовки. Влияе ми на физическата форма.

Освен моето семейство и треньорът никой не знае, че съм контузен. Не желаех да се схваща. Взимах мощни обезболяващи хапчета. На мача не усещах болежка, на другия ден беше доста по-тежко, колкото да вървях. Дълго време бутах и не се търпеше. Това беше най-правилното решение. Благодаря на треньорите, че се свързаха с тези експерти.
 Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски
Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски

Чака към 800 000 евро

Както споделя Валери Божинов " Когато аз знам какво ми е, единствено аз си знам какво ми е ". Не всичко е цветя и рози. Виждам един значителен прогрес при Мъри. Взехме и много точки, което е хубаво. Видях статистиката, че за седем мача имаме шест сухи мрежи. След като създадем една хубава подготовка, с новите попълнения ще сме още по-добри.

Не знам за брат ми Божидар. С него не е говорено нищо. Той си е тук в този момент почива. Спекулации са. Не си приказваме доста по тази тематика. Ще забележим какво ще стане с него. Искам да благодаря на почитателите. Доста известия получих. Ще се опитам да се отблагодарим целия тим през новата година. Дано спечелим Купата и да са живи и здрави. Да не престават да оказват помощ по този начин, както го вършат ", приключи Краев с послание към " сините " последователи.
 Велтон подписва с Левски на 11 декември
Велтон подписва с Левски на 11 декември

Всичко по прекосяването му на " Герена " е договорено
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР