Халфът на Левски – Филип Кръстев, говори преди втората контрола

...
Халфът на Левски – Филип Кръстев, говори преди втората контрола
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Левски трябва да се върне, където му е мястото

Халфът на Левски – Филип Кръстев, приказва преди втората контрола на сините против Рига ФК в Дубай. Националът разкри по какъв начин върви подготовката на столичани, какви са упованията за пролетния дял от шампионата, както и какви специфики от играта на полузащитниците пробва да усъвършенства.

„ Обстановката е доста хубава, има много доста положително въодушевление. Дните ни минаха много бързо и незабелязано. Остава още малко. Трябва да запазим централизация и да бъдем положителни, с цел да извлечем максимума от подготовката.

В началото на подготовката имаше повече бегови упражения, с цел да си създадем база за физическата подготовка. Сега навлизаме в мачовия режим, който да ни подготови за мачовете. Няма по-хубава подготовка от мача “, стартира Кръстев.

" Усеща се усъвършенстване в течение на подготовката. Има какво да се желае в тези аспекти. Ако всеки дава повече от себе си, в случай че се раздаваме повече, ще ни помогне на играта като цяло. Моите упования са да стане още веднъж прекрасен мач против Рига. В първия се получи добра контрола. Надявам се да се представим добре и да победим.

За мен е огромна чест митове на Левски да ме хвалят и да споделят положителни неща по мой адрес. Аз съм фокусиран върху това да се усъвършенствам. Високите упования са привилегия за всеки един футболист, тъй като това значи, че той има капацитета да ги извърши “, продължи той пред Диема спорт.

„ Нещата не се развиха по най-хубавия метод през есента. Всички сме го не запомнили. От новата година ще играем всеки един мач за победа. Да се надяваме да създадем допустимо най-хубавите резултати, които ще можем. Отборът би трябвало да се върне там, където му е мястото в шампионата “.

„ Не сме имали доста време да се опознаем с новите момчета. Полека започваме да построяваме положителни взаимоотношения и да се опознаваме чисто футболно. Мисля, че който и да играе, ще даде максимума от себе си и ще е подготвен да помогне на тима “, сподели още Кръстев.

„ Наблюдавам всички по-елитни футболисти. Това е доста значим стадий от играта на всеки на всеки халф – да бъде насочен, самото сканиране преди да получиш топката. Стремя се да пораствам с това във всеки един ден, тъй като е доста значима част от играта. Може да  ти помогне да правиш доста по-добри неща. Не е и елементарно “, сподели още Кръстев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР