Халфът на Италия и Нюкасъл Сандро Тонали е решил да

...
Халфът на Италия и Нюкасъл Сандро Тонали е решил да
Коментари Харесай

Тонали за скандала със залозите: Ще кажа всичко!

Халфът на Италия и Нюкасъл Сандро Тонали е решил да спомага напълно на проверяващите органи, с цел да се опита да избави кариерата си.

Според медиите на Апенините някогашният футболист на Милан е решил да признае безусловно всичко във връзка с абсурда с незаконни залагания. С този си ход Тонали и неговите юристи желаят да понижат евентуалното наказване, което би получил получащитникът.

Италианската федерация постанова тежки наказания от най-малко три години, в случай че се потвърди, че футболист е залагал, като наказването може да доближи даже пет години, в случай че се откри, че провинилият се е правел
залози на мачове на личния си тим. Точно такива са съмненията за самия Тонали, за който се твърди, че е залагал на мачове на Милан, до момента в който е бил състезател на „ росонерите “.

Ако Тонали подписа авансово съглашение, то първото евентуално наказване от три години, се понижава автоматизирано на половина и става 18 месеца. В случай че италианецът даде и в допълнение информация, която да помогне на следствието, глобата може да бъде понижена на 10 месеца.

Планът обаче може и да не сработи, в случай че в действителност се удостовери, че Тонали е залагал на футболни срещи с присъединяване на Милан. В подобен случай италианската федерация ще желае да наложи допустимо най-тежкото наказване, с цел да даде явен знак, че ще има тотална непоносимост към сходни дейности.

Същата тактика на цялостно подпомагане е подхванал и халфът на Ювентус Николо Фаджоли. За да опитат да спасят себе си обаче, Фаджоли и Тонали може би ще разкрият имената и на други забъркани играчи. Халфът на Юве към този момент се е съгласил да се подложи на характерно лекуване, благодарение на което да се оправи с хазартната си взаимозависимост. Същото възнамерява да направи и Тонали.

През тази седмица прокуратурата ще има нови диалози с Фаджоли, Тонали и Дзаниоло. Всички в Италия пък чакат със свити сърца утрешния ден, в който „ Скуадра Адзура “ гостува на Англия на „ Уембли “. След срещата Фабрицио Корона, от който потеглиха разкритията, даде обещание да оповести още имена на играчи, които са забъркани в абсурда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР