Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе избран

...
Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе избран
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Имало е оферта за мен от чужбина през зимата

Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев бе определен за футболист №1 на 19-ия кръг в efbet Лига, в който футболистът се разписа при успеха на столичани с 2:0 над Хебър (Пазарджик).

" Радвам се, че съм впечатлил треньорите и взех тази премия. Най-важното е, че успяхме да вземем трите точки и да тръгнем с победа.

Искам да оказвам помощ на съотборниците си да побеждаваме и да играем добре. Головете ми оказват помощ на тима да печели точки и да стои в челото на класирането, а най-после в случай че стана голмайстор, ще съм благополучен.

20 е една добра численост и ще съм благополучен. Ако съумея да вкара 20 гола този сезон, ще съм благополучен, само че това ще бъде доста мъчно, тъй като ни предстоят сложни мачове, а и играя на такава позиция, от която по-трудно се вкарва. Надявам се да съумея, тъй като по този начин ще оказа помощ на тима да завоюва повече точки.

Мисля, че в случай че бях вкарал тази дузпа, щяхме да спечелим мача. Аз усещам виновност пред моите съотборници, пред моите съотборници и цялото управление и щаб. Ще би трябвало да трансформира нещо, тъй като идната дузпа би трябвало да я вкарам.

Терените не са положителни в действителност. С Хебър теренът беше замръзнал, с Враца беше тежък и кален, само че това са ни изискванията, а ние би трябвало да се пригодим колкото е допустимо по-бързо. Сега обаче времето се усъвършенства и терените стават по-добри и мисля, че няма да има такива проблеми в идващите кръгове.

Срещу тези тимове, които практикуват по-атакуващ футбол, ние получаваме повече пространства, които може да използваме с бързите си играчи. Другите тимове не, че играят по-дефанзивно, само че се прибират повече и ние се затрудняваме против тим, който е по-прегрупиран в отбрана и е по-гъсто. Затова и против тимовете от топ 5 е по-лесно да се развиват контраатаки.
 Янчев: Този резултат не влизаше в нашите сметки
Янчев: Този резултат не влизаше в нашите сметки

" Имахме време да реагираме, дузпата си е дузпа и не тя реши мача "

За тях може би е по-удобен теренът в Бистрица, само че тимът ни е привикнал с Бистрица и там се усеща по-добре, макар че теренът е по-малък. Обаче, когато теренът е по-голям, ние имаме повече пространство и можем да сме по-ефективни.

Труден мач, те имат две победи, до момента в който ние загубихме последни си мач. Ние обаче би трябвало да спечелим, тъй като желаеме да играем в евротурнирите, а с цел да играем в евротурнирите, не би трябвало да позволяваме два следващи мача, които да не печелил. На всяка цена би трябвало да спечелим мача и да вземем трите точки, даже с грозна игра. Това, че имаме оповестена цел, не би трябвало да въздейства на нашата игра. Не знам някой от момчетата да се е тормозил. Нашата цел е да играем в евротернирите и би трябвало да победим Арда.

Мисля, че мога да изляза в чужбина. Знам от управлението, че е имало оферта и в този момент през зимата. Бих излязъл в чужбина при оферта, която задоволява управлението.

В началото, когато започвах в ЦСКА, играех един до друг с Тодор Янчев. Той ми помагаше, даваше ми препоръки и му благодаря. Той направи страхотна кариера и всички можем да се учим от него. Сега се надявам да направи добра кариера като треньор и ние би трябвало да му помогнем. Сега си има дистанцията треньор-футболист. Той към този момент е в другата съблекалня ", сподели Чочев.
 Ботев (Враца) - ФК ЦСКА 1948 1:0 в efbet Лига
Голяма победа за Ботев (Вр) - с човек по-малко, анулиран гол и дузпа за ФК ЦСКА 1948!

Много пропуски за столичани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР