Халфът на Черно море - Васил Панайотов заяви пред колегите

...
Халфът на Черно море - Васил Панайотов заяви пред колегите
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Левски е доста по-различен, сезонът не е приключил за мен

Халфът на Черно море - Васил Панайотов съобщи пред сътрудниците от " dsport ", че Левски е в напредък. Футболистът счита, че на следващия ден варненци би трябвало да накарат " сините " да се преценява с играта им, а не противоположното.

" Опитвам се по време на тренировките да давам максимума от себе си. Мисля, че любовта и желанието ми към футбола, е ключът да подкрепям 90 минути на положително движение. В момента съм с гипс. Имам уверението на лекаря, че всичко е минало сполучливо и просто очаквам момента, в който иска ми се разреши да упражнявам. Мисля, че до 10 дни ще ми смъкват конците и той сподели, че със специфична шина ще почна да упражнявам.
 Васко Панайотов се завръща на терена след месец и половина
Васко Панайотов се завръща на терена след месец и половина

И това е оптимистичната прогноза

Чисто бегови извършения, че да не изгубвам физическата си подготовка. Ако се усъвършенствам с всеки минал ден, той ще каже. Аз съм подобен, че при мен постоянно е ставало по сложния метод. Това е един урок, би трябвало да дам 200%, с цел да се върна по-бързо. Не желая да изгубвам време да не се любувам на футбола и да не оказвам помощ на моя тим.

Аз не желая да кажа, че сезонът е завършил за мен. Доста ми е тежко. Знаем в каква фаза е шампионатът. Нашият тим сега играе доста добре. Цялата година играем много атрактивен футбол. Чувствам се квалифициран и подготвен. Не желая да кажа, че е завършен. Искам да ми дадат знак, че мога да стартирам да се възвръщам. Пък каквото е писано, въпреки всичко здравето е най-важно. Колкото по-скоро се върна при моите сътрудници, ще съм по-пълноценен.

Всички осъзнаваме какъв брой е значим мачът с Левски. Много е добре да влезеш в плейофите като трети. Доста по-различен е Левски. Всеки един вижда, че с всеки минал мач Левски играе по-добре. Доста положителни попълнения имат през зимната пауза. Може би това ще е най-хубавият мач за мен в efbet Лига. Два мощни тима, които играят атрактивен футбол, за почитателите, ще се изправят пред цялостен стадион. Ще е наслаждение за почитателите. Мисля, че сме подготвени за този мач и мисля, че със успокоение можем да се надиграваме с Левски. Можем да достигнем и един прекрасен и позитивен резултат.

Мислели сме за какво сме по-добри като посетители. Може би като гостуваме терените са една концепция по-добри. Нашият тим желае да има положителни условия за футбол, с цел да покажем какво можем. Убедихме се последния мач с Ботев Враца. " Тича " е една концепция по-добре. Топката ходя по-бързо и играхме футбол, който желае треньорът и самите ние. Може би това е ключът. По-добрите условия на открито, само че пък и като гостуваш би трябвало да дадеш 120% от себе си. Не че във Варна не ги даваме, само че там е по-трудно. Мисля, че при нас е това, че сме много мощен колектив. Осъзнаваме всеки един мач какъв брой е значим за тима. Като показваш себе си, и ти израстваш и тимът става по-силен.

Левски е мощен тим като цяло сега. Мисля, че новото попълнение Велтон демонстрира много положителни качества. Вкарва голове. Може би той изпъква в този миг. Има много положителни футболисти - Георги Миланов, Филип Кръстев. Ние би трябвало да създадем по този начин, че техните футболисти да се преценяват с нашите качества и нашата игра, тъй като не отстъпваме като качества на Левски. Хората го виждат.

Ние, Ботев и Левски ще се борим за третото място. Накрая ще е трети този, който е по-концентриран и си вземе мачовете. Мисля, че никой не харесва този формат. Вече не знам какъв брой години се играе. Дано да има смяна. В последна сметка това е форматът. Ние би трябвало да се съобразим с него и да демонстрираме положителни игри. Всичко се взема решение на терена. Ако вземеш три точки, си спокоен и това е.

За мен постоянно е значимо да съм съсредоточен върху тима, за който играя сега. Винаги съм казвал, че не е безплатно да си в някой тим. Всеки ден би трябвало да работиш и да се показваш. Щастлив съм, че съм в Черно море. Надявам се да съм оценен, да оказвам помощ на сътрудниците и да съм добре. За националния тим - значимо е да е мощен. Смятам, че хората там избират верните футболисти, тъй че той да върви напред.

Не мога да отлича някой от младите халфове в Черно море. Те ще са по-добри от Васил Панайотов в бъдеще. Павел Георгиев има много положителни качества. Има бъдеще за него и за другите млади футболисти. В последно време Черно море вкарва много положителни юноши. Трансферира двама, чакам това лято за какво не още един трансфер ", сподели Панайотов.
 Илиев: Срещу Левски сигурно ни чака тежък мач
Илиев: Срещу Левски сигурно ни чака тежък мач

" Опасни са с почитателите зад тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР