Халфът на Черно море Александър Цветков и другите 18 футболисти

...
Халфът на Черно море Александър Цветков и другите 18 футболисти
Коментари Харесай

Национал от Черно море подкрепи деца с увреден слух

Халфът на Черно море Александър Цветков и другите 18 футболисти от националния тим на България, които са на лагер-сбор за другарската среща със Саудитска Арабия, дариха фланелка с подписи за благотворителен търг в интерес на деца с повреден слух.

Мероприятието ще се организира по време на шампионата на Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове у нас, на който БФС и президентът Борислав Михайлов са публични сътрудници. 

„ Надяваме се, че фланелката ще се продаде на колкото се може по-висока цена, с цел да бъде подкрепена благородната идея. Когато има потребност, ние постоянно сме отсреща “, съобщи бранителят на националния тим Васил Божиков.



На благотворителния търг ще бъдат разиграни екипи, сувенири и други футболни продукти, а събраните средства ще бъдат предоставени на Асоциация на родителите на деца с повреден слух (АРДУС). 

Надпреварата ще се организира на терените на " Спортна София " в Зона Б5 (ул. Българска ливада 2) на 11-и и 12-и ноември. Официалното разкриване е на 11-и ноември от 12:00 часа, а финалът е на 12-и ноември от 15:00 часа.

Това е осми обичаен шампионат и пети под егидата на Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове у нас.

БФС обезпечава безвъзмездно съдиите за мачовете от шампионата.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР