Халфът на Бразилия Лукас Пакета бе сред голмайсторите за своя

...
Халфът на Бразилия Лукас Пакета бе сред голмайсторите за своя
Коментари Харесай

Пакета: Забавлявахме се на терена

Халфът на Бразилия Лукас Пакета бе измежду голмайсторите за своя отбор при триумфа с 4:1 над Южна Корея на 1/8-финала на Световното състезание. Това бе негов дебютен гол на международни финали. След мача той съобщи, че тимът му се е забавлявал на терена.

" Изиграхме страховит мач и взехме решение всичко още през първото полувреме. Това ни даде успокоение, че сме постигнали нужния резултат. Южна Корея е добър тим и неслучайно доближи до тази фаза. Знаехме, че ще ни бъде мъчно. Стараехме се да държим топката надалеч от Алисон, само че когато се постановяваше, той направи страхотни спасявания. Сега би трябвало да си починем и да се подготвим за идващия мач, който е тъкмо зад ъгъла ", съобщи Пакета.

" Още преди мача учителят (б.р. - Тите) даде обещание, че ще научи или танца на гълъба, или моя танц и ще чества с нас при гол. Щастливи сме, тъй като той ни дава убеденост да играем нашата игра и да се усещаме щастливи на терена. Днес Бразилия се забавляваше и реализира нужния резултат ", добави халфът.

" Основна линия на нашия тим е, че всички си оказваме помощ. Всички играят в офанзива и всички играят в отбрана. Защитата стартира от Ричарлисон, а офанзивите започват от Маркиньос и Тиаго Силва. Радвам се, че всички имат своето присъединяване и оказват помощ на тима. Когато топката не е у нас, се стараем да оказваме помощ на бранителите и да си я върнем. Щастливи сме да играем дружно ", приключи футболистът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР