Халфът на Ботев (Пловдив) Васил Шопов записа своя мач номер

...
Халфът на Ботев (Пловдив) Васил Шопов записа своя мач номер
Коментари Харесай

Васил Шопов: Влязохме отпуснати в мача, но след почивката се мобилизирахме

Халфът на Ботев (Пловдив) Васил Шопов записа своя мач номер 100 в елита на българския футбол при успеха над ЦСКА-София с 2:0. След дуела той съобщи, че е благополучен от трите точки и не отдава огромно значение на юбилейното си достижение.

" Влязохме малко безгрижно в мача. Не мога да кажа, че сме го подценили, само че имаше известно разпределяне след този за Купата на България преди няколко дни. През второто полувреме се мобилизирахме и взехме това, което би трябвало ", показа Шопов.

" Купата е доста значима за нас, само че играем съществено и в шампионата. Не желая да разясня съдийството, моята работа е на терена, а почитателите могат да преценяват дали играта е била накъсвана ", сподели някогашният футболист на Дунав.

" Откакто съм тук, непрекъснато чувствам поддръжката на почитателите. Ще се постарая да им отвърна със същото и да ги веселя с изявите си. Разбрах, че това е мач №100 за мен от Костадин Ничев. Хората в Европа вкарват по 50 гола на сезон, ние за 100 изиграни мача вършим нещо особено. Със сигурност със специфични усеща ще запомня предходния ми мач ", приключи Шопов.
Първа лига 5 кръг, понеделник 29 април  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР