Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доволен от победата

...
Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доволен от победата
Коментари Харесай

Неделев: С Ферарио Спасов си върнахме стила и вкарваме много голове

Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе удовлетворен от успеха над Берое с 3:1 в срещата от 19-ия кръг на efbet Лига. Той се разписа в 9-ата минута с техничен прехвърлящ удар от над 30 метра.
" Мисля, че беше равносилен мач, макар че имахме повече обстановки от Берое. Поведохме рано и можеше да вкараме още един два гола, в случай че се беше случило, щяхме да ги бием с по-голяма разлика. Хубавото е, че през второто полувреме излязохме доста стимулирани - за победа, търсейки да спечелим този толкоз доста значим мач. Като видях, че топката идваше към мен, пробвах да удрям непосредствено и се получи прекрасен гол за 1:0. Радвам се. Говорихме си на почивката, че го взимаме мача. След почивката мисля, че не дадохме доста шансове на Берое, мисля, че можехме и още да вкараме повече от тези два гола, само че най-важна е успеха ", показа Неделев.

 Ботев (Пловдив) - Берое @@@
" Имаме още един мач, дай Боже и него да вземем. Всяка година се борим за шестицата и за Купата на България. Хубаво е, че продължихме и за Купата. Виждате, че си върнахме стила с Ферарио Спасов от предходната година и да вкарваме голове. Вече шести мач, шеста поредна победа. Бъдещето ми? Не мога да кажа. Има време до трансферния прозорец, имам контракт още две години и на този стадий съм състезател на Ботев. След Нова година ще забележим ", добави националът.
efbet Лига 19 кръг, събота 7 декември  Ботев (Пловдив) 3:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР