Халфът на Борусия (Мьонхенгладбах) Денис Закария привлича все по-сериозен интерес

...
Халфът на Борусия (Мьонхенгладбах) Денис Закария привлича все по-сериозен интерес
Коментари Харесай

Опашка от желаещи за халф на Борусия

Халфът на Борусия (Мьонхенгладбах) Денис Закария притегля все по-сериозен интерес към себе си. Няколко британски гранда наблюдават деликатно развиването на швейцарския национал и са го поставили в трансферните си описи. Това са Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси.

" Манчестър Сити са се фокусирали върху Закария. Той е харесван доста от шефовете на клуба и те даже към този момент са имали диалози с неговия сътрудник. Със сигурност той е в листата за селекция на " Гражданите ". Все още няма съществени диалози, защото първо би трябвало да се договорят с Борусия (Мьонхенгладбах), а това лишава време ", твърди известният италиански публицист Фабрицио Романо.

В същото време вестник " Сън " твърди, че Манчестър Юнайтед и Челси също се облизват за 24-годишния състезател. " Червените дяволи " виждат в негово лице съвършеният заместител на Неманя Матич, който към този момент е на 32 години. Франк Лампард обаче също харесва швейцареца и има предпочитание да го вземе в състава си, откакто през лятото не съумя да докара Деклан Райс от Уест Хам.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР