Халфът на бе самокритичен след загубата с 0:1 от на

...
Халфът на бе самокритичен след загубата с 0:1 от на
Коментари Харесай

Погба: Лошо представяне, не мога да правя такива дузпи

Халфът на бе самокритичен след загубата с 0:1 от на " ". " Червените дяволи " изиграха извънредно безпринципен мач, а върха на слабото показване бе неуместно направената дузпа от самия французин, след която донесе успеха на лондончани.

" Знаем, че представянето ни беше неприятно. Лично аз не мога да върша такива фалове. Мислех си, че ще докосна топката, само че не съумях. Това бе с цената на гол, който допуснахме от дузпата. Трябва да се оправяме по-добре като тим, както и персонално аз. Да стартираме с мен.

Усетих, че го допрях. Знаех, че това беше в наказателното поле. Не мога да върша такива дузпи. Може би бях и малко запъхтян и по тази причина направих такава глупава неточност. Мога единствено да се поуча от тази обстановка. Не съм най-хубав в играта в отбрана в наказателното поле. Мога да работя върху това. Също по този начин би трябвало да вършим и повече неща с топката, да сътворяваме повече шансове. Представянето на тима би трябвало да бъде доста по-добро ", съобщи Погба. Премиър лийг 7 кръг, неделя 1 ноември  Манчестър Юнайтед 0:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР