Халфът на Байерн (Мюнхен)Леон Горетцка сподели очакванията си за четвъртфиналните

...
Халфът на Байерн (Мюнхен)Леон Горетцка сподели очакванията си за четвъртфиналните
Коментари Харесай

Горетцка: Ман Сити беше възможно най-трудният съперник

Халфът на Байерн (Мюнхен)Леон Горетцка показа упованията си за четвъртфиналните конфликти в Шампионската лига против Манчестър Сити. Той е на мнение, че и двата тима не се радват да се изправят един против различен. 

“Манчестър Сити е най-трудният противник, който можеше да ни се падне. Но евентуално и те мислят същото за нас. Това е нещо като край преди финала. Със сигурност ще бъдем подготвени ”, съобщи Горетцка. 
 В Байерн се надяват Горетцка да е на линия за дербито В Байерн се надяват Горетцка да е на линия за дербито
“Холанд? Интересно ми е по какъв начин постоянно съумява да се пласира на точното място. Може би има магнит в обувките. Умението му да бележи е в действителност поразително. Ние обаче не се тормозим от него. Харесваме мачовете от директните елиминации. Чакаме с неспокойствие този празник ”, сподели още немският национал. 

“Още не съм се видял с Томас Тухел. Всички ценим достиженията и опита му. В Байерн постоянно има напрежение и това е обикновено ”, добави халфът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР