Халфът на Барселона Серхио Бускетс заяви, че в предстоящия мач

...
Халфът на Барселона Серхио Бускетс заяви, че в предстоящия мач
Коментари Харесай

Бускетс даде рецептата за елиминирането на Челси

Халфът на Барселона Серхио Бускетс съобщи, че в идния мач против Челси на „ Стамфорд Бридж “ ще бъде от изключително значимо значение кой от двата тима ще успее да завоюва борбата в центъра на терена. Освен това той счита, че е от изключително значимо значение за каталунците да вкарат гол при визитата си в Лондон.

„ Това са два конфликта против Челси, които тотално се разграничават спрямо предходните два през 2009 и 2012 година. Както ние, по този начин и те са с доста нови футболисти. Направихме доста обстоен разбор на противника, на неговата игра. Набелязахме някои недостатъци, от които ние наложително би трябвало да се опитаме да се възползваме. Най-важното в идния мач на „ Стамфорд Бридж “ е да вкараме гол. Ние отиваме, с цел да отбележим и да спечелим “, разяснява Бускетс пред клубната телевизия.

„ Мачът ще бъде доста натоварен и считам, че ще значително ще се реши от борбата в средата на терена. Те играят с трима халфове пред отбраната и двама индивида, които работят по-свободно и провеждат играта на отбора. Отпред играят с нападател и Азар “, добави третият капитан на Барселона.

„ Сблъсъкът в средата ще бъде доста натоварен. Надиграването ще бъде доста положително. Ние ще се опитаме да наложим нашия жанр и движение на игра. Те също ще желаят да имат топката. Ще бъдат доста рискови при контраатаките, които ще провеждат “, продължи той.

„ С Конте системата на игра на Челси е друга и вариативна. Много хора настояват, че при него Челси играе защитно и обича доста да работи на контраофанзива, само че методът на игра на тима под негово управление е друг. “

Барселона подвигна всички за гостуването на Челси

„ Преди всичко ще бъде необичайно, когато се изправя на терена против Сеск и Педро. На терена няма да има място за сантименти. Всеки един преследва своята цел. Имаме чудесни взаимоотношения и чакам те да продължат да бъдат такива и след тези два мача. Винаги, когато приказваме не става дума за футбол “, сподели още Бускетс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР