Халфът на Арсенал Месут Йозил упорства, че ще остане на

...
Халфът на Арсенал Месут Йозил упорства, че ще остане на
Коментари Харесай

Месут Йозил: Ще остана в Арсенал!

Халфът на Арсенал Месут Йозил упорства, че ще остане на " Емиратс " най-малко до края на контракта си, макар че сега е със статут на запаса и слуховете за негово овакантяване вървят непрестанно в британските медии. Германецът има едвам два мача от началото на сезона, като в Премиър лийг досега изигра едвам 71 минути.

" Не, не считам да си потеглям. Имам контракт до лятото на 2021-ва и ще остана до тогава. Преди да преподпиша, размислих доста деликатно и споделих, че това е едно от най-важните решения в кариерата ми. Не желаех да остана за още една или две години, а да обвържа дълготрайно бъдещето си с Арсенал. Клубът искаше същото. Можеш да имаш сложни моменти, какъвто е актуалният, само че няма никаква причина да тичам и няма да го направя. Оставам тук най-малко до 2021-ва.

В последно време нещата се трансформираха много, имаше компликации, само че аз се гордея, че съм състезател и почитател на Арсенал. Щастлив съм тук. Когато хората ме стопират на улицата, им споделям: " Това е моят дом. Няма да вървя на никое място. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР