Халфът на Арсенал Жоржиньо не се притеснява за бъдещето си

...
Халфът на Арсенал Жоржиньо не се притеснява за бъдещето си
Коментари Харесай

Жоржиньо не се притеснява за бъдещето си в Арсенал

Халфът на Арсенал Жоржиньо не се тормози за бъдещето си в клуба. Това разкри сътрудникът на играча Жоао Сантос. Според него е прекомерно рано бразилецът с италиански паспорт да договаря за удължение на контракта си, откакто пристигна на " Емиратс " през зимата от Челси и контрактът му е до 2025 година.

" Дали сме говорили за нов контракт? Не още. Засега сме спокойни. Жоржиньо има контракт до 2025 година ", съобщи Сантос.

Откакто бе притеглен в клуба Жоржиньо записа 14 мача в Премиър лийг. При всички положения той продължава да влиза в проектите на Микел Артета и за идната акция, още повече, че клубът съвсем несъмнено ще бъде изоставен от различен състезател в централната зона - Гранит Джака. Все отново на " Емиратс " имат проекти и за укрепване на халфовата си линия, като главен приоритет е Деклан Райс от Уест Хам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР