Халфът Дарко Йевтич е една от големите цели на Лудогорец

...
Халфът Дарко Йевтич е една от големите цели на Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец набеляза швейцарски национал

Халфът Дарко Йевтич е една от огромните цели на Лудогорец в идната офанзива на групите на Шампионската лига. За интереса от страна на "орлите " и стартирали договаряния написа изданието "Пшегльон спортови ".

В момента Йевтич рита за полския Лех (Познан), а другояче е младеж на Базел и това е първият му отбор като експерт. Въпреки че в последните четири сезона играе в Полша, той непроменяемо се води благосъстоятелност на Базел, който го преотстъпва. Има един сезон и за австрийския Вакер (Инсбрук). Шампион е както на Швейцария, по този начин и на Полша (с Базел и Лех). С Базел стига и полуфиналите в Лига Европа напролет на 2013 година, където швейцарският хегемон е отхвърлен от Челси, напомня "Блиц ".

25-годишният Йевтич е със сръбски корени, само че е роден в Швейцария. Играл е за всички национални обединения на „ часовникарите “ от 16 до 21 години. Няма мачове за мъжкия внушителен отбор. Според уеб страницата transfermarkt.de цената на Йевтич все още е 2,1 млн. евро. Контрактът на халфа е до лятото на 2020 година.

Досега Лудогорец е привличал двама по-скъпи играчи от бразилски клубове - Натанаел Пимиента и Джонатан Кафу, които бяха купени за по 2,2 млн. евро. Вторият към този момент учетвори парите, вложени за него, с прехвърлянето си в Бордо. За последно Лудогорец пък направи своя удар точно с привличането на състезател от Полша. През зимата бе взет за 1,1 млн. евро нападателят Якуб Швиерчок, който вкара двата значими гола при триумфа с 3:2 над ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР